Illusztrációk

Illusztrációk kézzel festve,
rajzolva, de akár digitálisan is!

mosdós cicás
Betti néni és a repülő hal
békés madaras
btr

Eddigi munkáimat matricák, naptárak formájában lehet megvenni. Ezen kívül tervezék még könyvjelző és izgalmas papír alapú játékok tervezését. Ha többet szeretnél tudni a matricákról, akkor katt IDE. 

Minden eddigi szettemet kézzel festem, illetve felváltva használok tintát, tustollat, filcet, csőtollat. 

Szívesen alkotok digitálisan is, de mégis a hagyományos technikák állnak hozzám a legközelebb. 

Imádom a papírt. A digitális világból számomra a papír érintése hiányzik a legjobban. Az utóbbi időben fedeztem fel magamnak, hogy remekül lehet a kettőt kombinálni. 

MATRICÁIM

Az idei éves tervezőm egy hosszabb folyamat eredménye. A mintákat hosszú heteken át esténként készítettem, a tartalmát évek óta fejlesztem. 

Kíváncsi vagy mi van benne? ITT olvsashatsz többet róla. Bár éves naptárról van szó, és leginkább év elején és végén nő meg iránta az érdeklődés, érdemes belekukkantani a róla készült videóba is, hogy képet kapj róla milyen lesz a következő évi. 

Ezen kívül szívesen készítek tervezőket, különböző méretekben. A legtöbbet ingyen le lehet tölteni a weboldalamról, a különlegesebbeket pedig egyenlőre Etsy-n lehet megvásárolni. Az idei izgalmas projektek pedig maradjanak egyenlőre titokban, amint elkezdem őket .

 

logo

Elérhetőségeim
Üzenj facebook-on
vagy
instagramon!

Hol kezdjem?

Fontosságok