Festett bögrét ajéndékba!

Ajándékozd meg szeretted önmagával… egy kis csavarral! 😉

Gondolom, hogy már neked is unalmasak a „Boldog születésnapot!” feliratú bögrék, ajándékok és társaik. Viszont akiknek valamilyen meglepetést adunk, ők számunkra fontosak, hiszen minden ok nélkül nem költenénk rájuk. A legnagyobb szeretet ellenére vannak pillanatok, amikor nincs ötletünk az idei ajándékhoz, főleg, hogyha többségében már mindene megvan.

Van egy ajándék ötletem, ami már többször bevált, nemcsak nekem, de másoknak is. Ajándékozz kreatívan! Kevesekről készül festett portré manapság, pedig régen nagyon divatos volt.

De mit is jelent ez pontosan?

Megfestem azt a személyt, akit megajándékozol. Nyugi, nincs ebben semmi boszorkányság, a festés előtt kérek azért tőled néhány képet az adott személyről. Hiszen ebben az ajándékban pontosan az a lényeg, hogy a lefestendő embert több oldalról is megismerjem, és felfedezzem a karakterét, az arcára íródott gondolatokat hiszen minden arcnak meg van a maga jellegzetessége. A vonásokban ott vannak az évek, az el nem mesélt történetek, a mosolygás és néha a szomorúság is

Hogyan zajlik ez?

Először is írd meg, hogy kit/kiket szeretnél lefestetni, milyen kapcsolatban álltok (családtag, legjobb barát/barátnő, pár stb.), és milyen eseményre készül (évforduló, születésnap, karácsony stb.), amennyiben ez fontos az ajándék szempontjából. Ha szeretnél, van lehetőséged szöveget is íratni a tárgyra.

Azután kérek tőled néhány képet, amik a személyt több nézetből ábrázolják. Egy Facebook link sokszor kevés, mert az emberek ide olyan képeket tesznek fel, amit a legjobbnak vélnek magukról, lehet homályos, vagy túl kicsi vagy éppen semmit sem tesznek fel amit szintén rendben van, de nekem nem segít :). A jellegzetességei felismeréséhez viszont ennél többre van szükség. Mivel általában nem ismerem azokat az embereket, akiket le kell festenem, így a képek mellett igyekszem kérdezni róla, és meghallgatni azokat az egyediségeket, tulajdonságokat, amik jellemzők rá. Tehát nagy hangsúlyt fektetek arra amit megfestek és kiadok a kezemből.

 

Amikor már minden lényeges információt megkaptam, akkor kezdem el megfesteni a karaktert.Ezt követően digitalizálom az alkotásom, méretre, formára tervezem, valamint kérésre hátteret adok neki. Amikor ezzel készen vagyok, megmutatom Neked, és ha bármilyen javaslatod, kérésed van a képpel kapcsolatban, akkor igyekszem azokat teljesíteni. Ha pedig mindenki elégedett, akkor mehet a nyomdába! J

Szállítás

Ha Te is a biztonságos megoldást preferálod, akkor lehetőséged van:

  • budapesti ingyenes átvételre, egy előre megbeszélt helyen és időben.
  • GLS csomagpontra kérni az ajándékot, ami 1270 Ft-ba kerül. A hozzád legközelebb lévő csomagpontot az alábbi linken keresztül tudod megkeresni:
    https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses
  • Fox post

Fizetés

A fizetés átutalással történik. A munka megkezdése előtt.
A portréval ellátott bögre ára: 5400 Ft

A fizetésre vonatkozó adatokat személyesen küldöm át neked e-mailban.

Csomagolás

Mivel sokszor ínséges körülmények között szállítódnak a csomagok, így igyekszem minél jobban becsomagolni a meglepetéseket, hogy sérülésmentesen utazzanak a célig. A legegyszerűbben Budapesten tudod átvenni, személyesen, ha postázásra kerül a sor, csomagautomata, vagy a posta áll rendelkezésünkre.

turqoise1

Extra szolgáltatások

Kérhetsz rá plussz csomagolást felköszöntő kártyát személyes üzenettel. Azonban ez nem az alapcsomag része, így ha szeretnéd, külön jelezd nekem.
A díszcsomagolás és üdvözlőkártya ára: 600 Ft

Hogyan készül?

A képeket az ajándékozó küldi, többféle nézetből. Azért fontos ez, mert nem kifejezetten a valósághoz szerettem volna ragaszkodni, hanem a karaktert elkapni. Minden arcnak megvan a maga jellegzetessége. A vonásokban ott vannak az évek, az el nem mesélt történetek, a mosolygás és néha a szomorúság is. Többségében nem ismerem azokat a személyeket, akiket fényképen kapok, fontos, hogy megismerjem őket egy kicsit legalább a képeik alapján. Igyekszem kérdezni, meghallgatni azokat az egyediségeket, amik jellemezhetnek egy embert.

A megfestést követően digitalizálom az alkotásom, méretre, formára tervezem, hátteret adok neki.

Ezután megmutatom az ajándékozónak! Ha mindenki elégedett, mehet a nyomdába! 😁

Te is szeretnél egyedi ajándékot?

Keress email-ben vagy facebook-on!
Keresd az alábbi elérhetőségek egyikén:

Facebook: @teatimezonedesign

Instagram: @julcsi.teatimezone

email: julcsi.teatimezone@gmail.com

 

logo

Elérhetőségeim
Üzenj facebook-on
vagy
instagramon!

Hol kezdjem?

Fontosságok