Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Áprilisi tervező – újra ITT!

Helló Április! 🙂

Már régen olvashattatok posztot a blogomon, sőt az elmúlt hónapokban jelentős változáson ment keresztül a weboldalam. Az új arculat kicsit többet tartalmaz, mint amit azelőtt képviselt a blog. Számomra egy új kezdetet jelent, amit egy ideje tervezgettem már. Eljött az ideje, hogy végre valóra váltsam az elképzeléseimet. De türelem, mert még nem értem a végére. 🙂 Bízom benne, hogy teljes pompájában újra megnyitja kapuit a Tea time zone álomgyár. 🙂

Addig is hoztam nektek egy kis ízelítőt az áprilisból. Jön a húsvét és a márciusnak mindjárt vége. Nem árt előre felkészülni az ünnepre. A különleges finomságokhoz nyomtatható receptes lapot hoztam. A4-es méretben.

Receptes lapok kinyomtatva! Imádom 🙂

A havi tervező szintén A/4-es méretű. A mintákat aquarellel festettem. Ezen felül nemsokára hozok nektek egy oldalnyi tojást, amit vastagabb papírra nyomtatva a kisebbeknek szánom. Amikor a fiam kicsi volt, szerettem volna neki megmutatni, hogy milyen klassz dolog tojást festeni, de a kifújt vagy megfőzött tojás nem igazán való egy alig 2 éves kezébe. Tisztelet a kivételnek persze, de én úgy éreztem, egy sokkal biztonságosabb módon szeretném neki megmutatni, milyen tojást festeni, ezért kartonból vágtam neki tojás formákat, amiket kifesthetett. Az idén is tervezek hasonlót, lássuk mit tudunk kihozni belőle. Ha egy olyan elfoglaltságot keresel a gyerkőcöknek, ami megkönnyítheti a dolgod egy kis időre, kövess facebookon, hamarosan jövök új ötletekkel.

Havi tervező az asztalom felett 🙂
Próbáltam hűtőn fotózni, de túl sötét a konyhám!