Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Letölthető personal méretű tervező egyetemi/főiskolai tantárgyakhoz

Letöltés a poszt alján lévő linken!

Az egyetemisták lassan fel lélegezhetnek, nem sok van vissza a félévből. Kinek hogyan persze. A sok vizsga és tanulnivaló káoszában gyakran jó ránézni egy összesítő jegyzetre, amibe leírhatod a félévben kapott tantárgyaid, jegyeid, és az ezzel járó kreditet. Ellenőrizd erről, ha valami nincs meg, mert nem írtad bele. Egyeztetheted az interneten található adatokkal. Hálás leszel magadnak, hogy ezek le vannak írva, utólag jó visszanézni, hogy mi van mi nincs meg, megvan-e a kredit vagy sem.

Mindig le szoktam írni a filofaxomba a tanárgyakat egymás alá. Így könnyebben fejben tudom tartani a dolgokat, és internet híján is rá tudok pillantani, mi van még vissza, mit csináltam meg eddig. Ha te is olyan vagy mint én, és szereted összességében látni a félévet, akkor ez egy jó kis tervező lesz neked is. 😀

A nyomtatásról! A pdf-ben nyomtatható tervezőimet amik personal méretűek, mint 170mm x 96mm-ben készítem többnyire. Ezért elegendő a dokumentum valós mérete alapján nyomtatni! Később majd írok erről részletesebben. Arra is figyeltem, hogy lehetőleg ne erre menjen el a nyomtató összes festéke! 🙂 Így nem nyomtam tele az oldalt színes díszekkel!

Kitartás! Nem sok van a félévből!

féléves.pdf (186 letöltés)