Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Újratöltve!

Üdvözlök mindenkit a megújult Tea Time Zone oldalon. Éppen ugyan olyan lesz mint előtte, csak elhagytam a blognevet valahol 🙂

Viccet félretéve, sokszor váltottam már megjelenést, de még egyik sem volt tökéletes. Úgy gondoltam, hogy valószínűleg nem csak az arculattal van a gond, hanem a probléma mélyebben gyökerezik. A régi felület sehogy sem volt alkalmas a teljes megújulásra. Ezért újrakezdem, majdnem elölről. Tematikusan elválasztom egymástól a tartalmakat, például lesznek továbbra is ingyenesen letölthető dolgok, lesznek heti egyszer craft/diy jellegű projektek, bevezetek egy “terepszemlét“, amiben nagyjából a világban keringő ötletekből szemezgetnék, heti egyszer.

Új szerelem nálam a papíros projektek. Valószínűleg idővel ezek is beszivárognak a posztok közé.  Ennek a fiam is örül egyébként, az elkészült apróságok általában nála landolnak. Végül pedig még kezdő vagyok a témában, de a digitális grafikát is érinteni szeretném.

Persze mindez nem azt jelenti, hogy amit eddig írtam, rajzoltam nem lesz elérhető. Éppen ellenkezőleg, szép lassan az általatok jobban kedvelt tartalmak ide is átkerülnek majd, egy darabig a régi blog is elérhető lesz.

Várom a hozzászólásaitokat, és szívesen teljesítek időről időre kéréseket is, igyekszem amennyire tőlem telik.

Legyen szép napotok!